Studierejse 2020

Studierejse til Shanghai og Beijing 4.-11. september 2020

Institut for Center-Planlægning har en studierejse d. 4.-11. september 2020 til storbyerne Shanghai og Beijing, som er to meget forskellige kinesiske byer i udvikling, den ene er meget moderne og dynamisk, mens den anden er præget af kultur og mystik.

På studierejsen skal vi besøge udvalgte shoppingcentre og opleve de nyeste butikskoncepter, både store moderne shoppingcentre med et imponerende udvalg af lokale og internationale brands og mindre, eksklusive tematiserede indkøbssteder, shoppingcentre med nye digitale løsninger, ligesom vi skal besøge shoppingcentre, som udover butikker også indeholder F&B og leisure i hidtil uset omfang.
Undervejs skal vi besøge den danske ambassade i Beijing, besøge Den Forbudte By, ligesom vi skal mødes med et arkitektfirma med kontor i Shanghai.

Program:

Fredag d. 4. september
Vi flyver direkte til Shanghai med SAS
Kl. 18:40-10:55 København-Shanghai

5.-8. september
Vi skal tilbringe de næste dage i Shanghai , som er Kinas største by og samtidigt landets mest moderne og dynamiske. Her bor ca. 23 mio. mennesker i den hurtigste voksende by i verden. Nye butikker og shoppingcentre skyder op af jorden - alene i 2018 åbnede 38 nye shoppingcentre.

 

L+ Mall (2018)

L+ Mall åbnede i december 2018 i hjertet af finansdistriktet med 140.000 kvadratmeter fordelt på 11 etager. Det store shoppingcenter er designet af Benoy og er meget moderne med et futuristisk design. Det eksklusive franske stormagasin Galeries Lafayette åbnede deres første butik i Shanghai på 23.000 kvadratmeter i centret. Foruden butikker finder man her en række Michelin-stjernede restauranter og oplevelser i særklasse i form af lysshows, magi-shows og koncerter.

Century Link (2018)

Century Link er også et nyt center i finansdistriktet på 140.000 kvadratmeter fordelt på 7 etager. Centret har mere end 350 forskellige butikker med både store internationale samt lokale brands og flere japanske brands introduceres til det kinesiske marked i centret. Her finder man bl.a  Zara, Massimo Dutti, Gap, Nike og Adidas. Centret byder på et spændende udvalg af fødevarer og delikatessebutikker, en foodcourt i kælderen og en botanisk have på toppen af centret. Besøgende kan også vælge at hoppe om bord i sporvogne inde i centret og få en rundvisning i Shanghai's gader, som de så ud i 1920'erne.
Hjemmeside

LuOne (2018)

Det 139.000 kvadratmeter store shoppingcenter ligner et stort kunstværk af lys-installationer udefra og indenfor finder man det største indendørs grønne attrium. Her findes nogle ukonventionelle koncepter såsom café og møbel butikken Ziinlife, supermarkedet Hexiaoma og JD.com's kasseløse butik for at nævne nogle få. Centret henvender sig til mellem prissegmentet med brands som Calvin Klein, Guess, Sephora og H&M.

K11 Art Mall (2013)

K11 er en kombination af et shoppingcenter og et kunstmuseum. Her arbejdes med innovative projekter og der tænkes ud af boksen i de forskellige udstillinger i shoppingcentret. Her er populære restauranter, caféer og butikker blandet med trendy kunst, som skaber en hel speciel atmosfære.
Hjemmeside

Xintiandi Plaza (2018)

Xintiandi Plaza er et trendy livsstils shoppingcenter, der henvender sig til kvinder. Her finder man en blanding af butikker, barer, restauranter samt områder til sociale aktiviteter. Social House er knudepunktet i centret og kombinerer retail, F&B og livsstils-elementer. Der er stor fokus på oplevelser, der er madlavningskurser, musik galleri og ELLE-magasinet har åbnet café. Centret er med sine 27.000 kvadratmeter det mindste, vi skal besøge.
Hjemmeside

Shimao Festival City (genåbnet i 2018)

Dette 58.000 kvadratmeter store shoppingcenter genåbnede i 2018 efter 1½ års renovering og modernisering. Her finder man M&M World, en to-etagers Legobutik, Nike's fire-etagers House of Innovation butik og en indendørs temapark med Hello Kitty. Derudover er der også mere traditionelle butikker lige fra Dior til Sephora, restauranter og plads til pop-up kunstinstallationer.

Florentia Village (2015)

Ouletcentret Florentia Village er bygget op som en italiensk by med gondoler og italiensk arkitekttur . Shoppingcentret ligger tæt på lufthavnen og har mere end 200 butikker med lokale og internationale brands fordelt på ca. 90.000 kvadratmeter.

Her finder du bl.a. Armani, Bally, Brooks Brothers, CK jeans, Coach, Etro, Ferragamo, Michael Kors, Moncler og Versace.
Hjemmeside

Vi skal bo på Shanghai Marriott City Center Hotel (5*)

555 Xizang Middle Rd, Huangpu, Shanghai, Kina, 200003
Hotel

Tirsdag d. 8. september

Vi rejser med verdens hurtigste tog til Beijing på Business Class. Toget kører med en fart på 350 km i timen igennem det kinesiske landskab.
Kl. 12:00-16:28 Shanghai-Beijing

Beijing er Kinas hovedstad og magtcentrum. Byen er præget af ældgammel arkitektur og kultur og har ca. 20 mio. indbyggere. Her finder man både markeder som Silkemarkedet og Perlemarkedet , store shoppinggader og flere nyere shoppingcentre.

China Central Square - (start 1985/færdigt i 2010)

China Central Square udgør en del af et større bygningskomplekset og indeholder shoppingcentrene China Central Mall og SKP Beijing samt shoppinggaden China Central Commercial Street. Her findes et stort udvalg af butikker og restauranter, som samlet set udgør 240.000 kvadratmeter. Her finder man mange eksklusive brands såsom Hugo Boss, Bottega Veneta, Prada, Apple Store, Max Mara og Tesla.
Hjemmeside

China World Mall (1990/1999/2010)

China World Mall er bygget i tre etapper og udgør en del af bygningskomplekset China World Trade Center. Centret har over 300 butikker fordelt på 100.000 kvadratmeter. Her ligger bl.a. et stort udvalg af eksklusive brands såsom  Fendi, Prada, Versace  og Louis Vuitton. Derudover ligger der en isskøjtebane og flere lokale og internationale restauranter.
Hjemmeside

The Malls at Oriental Plaza (1999)

Shoppingcentret ligger i hjertet af Beijing og udgør en del af et større bygningskompleks. Centrets over 300 butikker er fordelt på 3 etager med mange internationale brands såsom Adidas, Armani, Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Max Mara, Ralph Laurent og en af Asiens største Apple butikker.
Hjemmeside

The Place (2007)

The Place er et af Beijings største og mest populære centre for shopping og oplevelser. Centret har en gangbro med Asiens største himmelskærm, hvilket er ikonisk og unikt for dette livsstilcenter. Her finder man bl.a. Zara, New Balance, Paul Frank, D&G, Ferrari, H&M og Uniqlo.

WF Central (2018)

WF Central er et nyt high-end shopping- og livsstilcenter på 43.000 kvadratmeter, som ligger ud til en af de ældste shoppinggader Wangfujing Street.  Centret har et stort grønt rekreativt område, som giver besøgende et udendørs rum midt i byen. I centret finder man bl.a. Fendi, Gucci, Loewe, Prada, Saint Laurent, Victorias Secret, Tory Burch og Pandora.
Hjemmeside

Galaxy SOHO (2012)

Galaxy SOHO er et nyere shoppincenter i Beijing og er med sit design et af de mest kontroversielle i landet. Med sine ca. 400.000 kvadratmeter er  det et af de største shoppingcentre i Beijing. Her finder man high-end shopping og restauranter.

Taikoo Li Sanlitun South/ Sanlitun village shopping mall (2008)

Det farverige center består af 19 bygninger med over 260 butikker og restauranter samt underholdning. Her finder man bl.a. store flagskibsbutikker med Uniqlo, Adidas, H&M og Apple Store.

 

Vi skal bo på Beijing Regent Hotel (5*)

99 Jinbao St, Dong Dan, Dongcheng, Beijing, Kina, 100005
Hotel

 

Fredag d. 11 september

Vi flyver direkte til København med SAS
Kl. 14:50-18:40 Beijing-København

 

Pris og tilmelding:

39.900,- kr.

Prisen omfatter:

  • Flytransport (economy) med SAS - der er mulighed for opgradering til SAS Plus for 7.000,- kr
  • København - Shanghai og Beijing-København med SAS
  • Togtransport (Business Class) med lyntog Shanghai-Beijing
  • 6 overnatninger på 5 stjernede hoteller inkl. morgenmad
  • Velkomstmiddag i Shanghai
  • Afskedsmiddag i Beijing
  • Al bustransport på destinationerne

Prisen omfatter ikke:

  • Rejseforsikring
  • Visum

Tilmeld dig på 39620433 eller MO@ICP.dk

Tilmeldingen skal ske senest 20. marts 2020
Der er et begrænset antal pladser og tilmeldingen er bindende.
Ret til mindre ændringer i programmet forbeholdes.

Teknisk arrangør er Profil Rejser A/S.